Opening Kempentoren

Het zal niemand ontgaan zijn: de Kempentoren is afgelopen zaterdag officieel geopend. Al direct na de opening van de Kempentoren zijn diverse nieuwsgierige bezoekers naar boven geklommen om van het uitzicht te genieten! Vanaf een hoogte van 35 meter heeft u een spectaculair uitzicht over Tilburg richting Hilvarenbeek en daar achter de Kempen.

Het beklimmen van de toren kost € 1,50 en dat kunt u aan de toren contactloos betalen. De toren zelf is al helemaal klaar, maar er zijn nog diverse plannen voor de uiteindelijke afwerking.

Wat in ieder geval nog moet gebeuren, is het plaatsen van de sponsorbordjes in de traptreden. Helaas, door problemen met de speciale printer voor de metalen bordjes waren deze niet tijdig klaar voor de opening van de Kempentoren.

Wilt u ook door honderden bezoekers gezien worden? Sponsor dan een traptrede! Meer informatie kunt u vinden door op deze link te klikken. Al vanaf € 500,- per jaar staat uw (bedrijfs)naam op een trede en wordt u jaarlijks uitgenodigd voor de feestelijke torenschouw.