In de media; gepubliceerd over de Kempentoren

In de afgelopen periode is er veel gepubliceerd over de Kempentoren. Het is dan ook een uniek herkenningspunt in het Spoorpark. Hieronder volgt een overzicht met links naar de betreffende artikelen in krant of overige media, zo veel als mogelijk gerangschikt op datum. Meer informatie over de Kempentoren vindt u hier. Een beknopte tijdlijn met foto’s kunt u hier bekijken.

Eng? Wellicht, maar Kempentoren “moet” wiebelen

Bas Vermeer 10-12-190 Bron: BD
Deze foto, gemaakt tijdens de bouw, laat de bijzondere constructie zien die zorg voor stevigheid maar die tevens flexibel is.
Deze foto, gemaakt tijdens de bouw, laat de bijzondere constructie zien die zorg voor stevigheid maar die tevens flexibel is.

Het uitzicht is super, maar het blijft eng…

Zamire Willems 08-12-19 Bron: BD

Kempentoren tikt hoogste puntje aan in Tilburgs Spoorpark

06-12-19
Bron: BD Korte Reportage

Voor het mooiste uitzicht over Tilburg moet je 192 traptreden trotseren: Kempentoren is klaar

Tom van den Oetelaar 04-12-19
Bron: Omroep Brabant
04-12-19 Bron: Omroep Brabant

Bouw Kempentoren in Spoorpark gestart…

Bas Vermeer 01-10-19 Bron: BD
Omroep Tilburg maakte deze opnames tijdens de eerste bouwhandelingen voor de Kempentoren in het najaar van 2019.

Uitzichttoren Spoorpark wordt zo hoog als een flat…

Bas Vermeer 06-03-19 Bron: BD
Dominique Nédée van Corsendonk, een van onze sponsoren.
Lilian Damen en Remco Kuipéri van Rabobank over de Kempentoren. De Rabobank heeft de bouw van de Kempentoren mede mogelijk gemaakt.
Erik van Merrienboer van Provincie Noord-Brabant over de Kempentoren. De provincie heeft de bouw van de toren mede mogelijk gemaakt.
Anne-Marie Holthausen van Locushaus, een van de sponsoren van de Kempentoren en tevens de maker van deze promotiefilmpjes.

Mist u iets in dit overzicht? Aangezien er al veel over de Kempentoren is gepubliceerd, kan het zijn dat wij iets over het hoofd gezien hebben. Meld het ons dan even!

Bent u op zoek naar foto’s van de Kempentoren? Die vindt u op deze pagina. Heeft u zelf mooie foto’s en wilt u die laten zien? U kunt ze uploaden naar onze pagina op Google of op Tripadvisor. Daar kunt u ook een review achterlaten.